Concurs #8 Zeppelin / casa cartilor

 

Premiul: volumul Making Public Buildings [Ed. Thames & Hudson Ltd, 2009], semnat de David Adjaye, „unul dintre putinii arhitecti de origine africana (nascut in Tanzania) care s-a remarcat in mod fulminat pe scena star-sistemului profesional international“ (am citat din recenzia colegului nostru Cosmin Caciuc, pe care-o veti gasi in nr. 103 zeppelin, pe care-l vom lansa in curand). Cartea e oferita de vechii nostri prieteni de la Okian, care vor gazdui si simeza acestui concurs.

 
Tema: Asteptam de la voi fotografii care sa raspunda creativ, sensibil, amuzant sau ingenios la tema casa cartilor. Poate fi imaginea unei biblioteci publice (interior sau exterior – caz in care va rugam sa furnizati si cateva informatii despre cladire), poate fi propria biblioteca, un simplu raft sau, ceea ce ne-ar bucura foarte mult, o casa realizata din carti! Liber la imaginatie!
 
Desfasurare: Aveti la dispozitie 10 zile. Puteti inscrie maximum 3 fotografii in concurs, pe care sunteti invitati sa le expediati la adresa  comunicare@zeppelin-magazine.net cel tarziu pana la 9 aprilie ora 16. Conditia minima, evident, e sa fiti autorul acelor fotografii. Apoi fotografiile vor fi incarcate pe Facebook in galeria prietenilor de la Okian unde timp de o saptamana vor fi votate de public cu voturi „like“ [deci pana pe 16 aprilie ora 16]. Cele mai bune 5 fotografii se vor califica in finala, iar redactia zeppelin le va analiza cu atentie pentru a desemna haruitul castigator, fotografia sa urmand a fi publicata si in revista Zeppelin.