Concurs #5 Zeppelin / Ce caut eu aici?

 

Dragi prieteni, dupa cum v-am promis, pentru a cincea editie a concursului nostru de fotografie am pus la bataie un premiu ...electrizant: super-cuptorul AKZM 656 IX Design Fusion, o bijuterie dotata cu al 6-lea simt oferita de partenerii nostri de la Whirlpool. Valoarea premiului e de 2600 de lei.

Un premiu special impune o tematica speciala, care suna asa: Ce caut eu aici?
 
Hai, fiecare dintre voi a fost bantuit cel putin o data de intrebarea asta, acum trebuie doar sa o developati, sa ne surprindeti cu fotografii cat mai tari si provocatoare: asadar libertate, creativitate, acuitate, originalitate, expresivitate si, mai ales, ...zeppelinitate! [arhitectura. spatii. idei.] Fiti la inaltime!
 
Regulamentul:

LATER EDIT: Puteti vedea fotografiile inscrise in competitie pe pagina noastra de Facebook si le puteti vota pe cele preferate pana vineri, 7 octombrie, ora 15:00. Pentru a doua etapa, respectiv cea de jurizare, vor fi alese 5 fotografii de catre public (voturi cu “like”  saptamana curenta), iar alte 5 de redactia Zeppelin. Pentru finala avem un invitat special, unul dintre fotografii vostri preferati, Vlad Eftenie, care va evalua cele 10 fotografii, finaliste iar pe 10 octombrie va alege, va comenta si va anunta cine e haruitul castigator.
 
Desi ne vom desparti tare greu de aceasta bijuterie, este evident ca membrii echipei Zeppelin si rubedeniile de gradul 1 nu pot participa la concurs. Speram sa nu fim asaltati cu demisii :)
 
Cuvinte cheie: identitate, relatia emotionala cu spatiul, inadecvare, perplexitate, fragilitate, armonizare, coeziune/coliziune. …Sau, vorba poetului: “savantul are par pe frunte, vom reveni cu amanunte” :)