Concursuri revista zeppelin

 

Finalistii Concursului #12 Zeppelin / Locuri de stat impreuna

Juriul Zeppelin a desemnat 5 finalisti ai Concursul #12 Zeppelin / Locuri de stat împreuna, organizat împreuna cu prietenii de la Sensio Mobili, care vor oferi si marele premiu, adus de la Milano Design Week 2013

[Detalii]

Castigatorii concursului ROCA – BCU: Designer sau arhitect?

Cei 6 experti ai grupului multidisciplinar ROCA Innovation Lab – Barcelona au desemnat castigatorii concursului organizat de Biblioteca Central Universitara Carol I si Roca Obiecte Sanitare pentru realizarea unui concept nou al grupurilor sanitare publice aferente Aulei Mari, de la BCU. 

[Detalii]

Concurs  #12 Zeppelin / Locuri de stat împreuna

lansare: 8 mai 2013 / predare: 17* 18 iunie 2013

Daca în ultimele 12 luni ati amenajat un loc public interior - bar, cafenea, restaurant, lounge - sau exterior - terasa, piata sau scuar, parc etc- trimiteti-ne informatii despre el. Nu conteaza daca locul e mare sau mic, important e sa fie public si finalizat sau aproape de finalizare. 
Juriul redactiei Zeppelin va premia 1-3 proiecte si le va publica în editia iulie-august a revistei, iar Sensio Mobili va oferi câstigatorului premiului I o creatie adusa de la la Milano Design Week 2013: setul JO - doua fotolii si o masa de la Alma Design, opera a designerului italian Mario Mazzer.

[Detalii]

Designer sau arhitect? Concurs de design

Biblioteca Central Universitara Carol I si Roca Obiecte Sanitare, lider mondial în productia de obiecte sanitare si în oferirea de solutii complete pentru amenajarea spatiilor de baie, va invita la un concurs de design, concurs care are ca premiu nu doar bani, ci si, mai important, posibilitatea de realizare a proiectului câstigator. Un loc vizitat, un loc vizibil, o asociere cu o institutie de prim rang cultural si cu un nume de top din productia internationala de design. Suficiente motive pentru a-i da atentie si, mai ales, inspiratie.

[Detalii]

Concurs #11 Zeppelin / Refolosiri

Povestiti-ne, prin  fotografii si cateva cuvinte, despre refolosiri destepte. Explorati orasul, interioarele sale sau propria locuinta, identificati si fotografiati situatii surprinzatoare de reciclare (a unor lucruri, spatii, constructii); pot fi si reciclari inconstiente sau acte de bricolaj cu folos. Retineti ca imporanta e calitatea documentarii, nu „frumusetea“ imaginilor. Puteti participa cu cel mult 5 fotografii, cu cate o foarte scurta descriere  pentru fiecare. Retineti ca imporanta e calitatea documentarii, nu „frumusetea“ imaginilor. Puteti participa cu cel mult 5 fotografii, cu cate o foarte scurta descriere  pentru fiecare. Sunteti invitati sa ni le trimiteti pana la data de 15 ianuarie, ora 14, urmand ca redactia Zeppelin sa desemneze apoi trei castigatori. Ne asteptam, ca de obicei, sa fiti la înaltime!

[Detalii]

Concurs ULTIMUL-ETAJ.ro

1. identificati cele trei cladiri din imagine.
2. trimiteti un mesaj cu raspunsul corect paginii FB a proiectului
durata concurs: 13-19 noiembrie 2012

[Detalii]

Castigatorii Concursului #10 Zeppelin / Paper chair

Stim ca sunteti nerabdatori si veti sari peste introducere ca sa aflati castigatorii concursului Paper Chair, organizat impreuna cu prietenii de la Intro, asa ca n-o mai lungim :)

Sa dam cuvantul invitatului special Eames Demetrios, director Eames Office California:

[Detalii]

Concurs #10 Zeppelin / Paper chair

La propunerea partenerilor nostri de la Intro design, am gandit pentru voi urmatoarea provocare tematica: realizati, doar cu ajutorul hartiei, un model de scaun cu un design cat mai istet, fotografiati si trimiteti propunerea la adresa comunicare@zeppelin-magazine.net pana la 12 octombrie, ora 14. Fireste, nu cerem un prototip in marime naturala (merge si dintr-o coala A4), nu trebuie sa fiti mari maestri in arta origami sau asi intr-ale fotografiei, vrem doar sa ne surprindeti cu creativitatea voastra in materie de design si mijloace reduse.

[Detalii]

Concurs #9 Zeppelin / Ora ceaiului

Proaspat intorsi de la „Milano Design Week“, prietenii nostri de la Sensio Mobili au adus o multime de obiecte de design de ultima ora si au decis sa ofere unul ca premiu la noul concurs foto Zeppelin: o minunatie de balansoar care ne-a amintit de ceaiul etern din Alice in tara minunilor.
[Detalii]

Concurs #8 Zeppelin / casa cartilor

Premiul: volumul Making Public Buildings [Ed. Thames & Hudson Ltd, 2009], semnat de David Adjaye, „unul dintre putinii arhitecti de origine africana (nascut in Tanzania) care s-a remarcat in mod fulminat pe scena star-sistemului profesional international“ (am citat din recenzia colegului nostru Cosmin Caciuc, pe care-o veti gasi in nr. 103 zeppelin, pe care-l vom lansa in curand). 
 
Cartea e oferita de vechii nostri prieteni de la Okian, care vor gazdui si simeza acestui concurs.
 
 
 
[Detalii]

Concurs #7 Zeppelin / 3 obiecte negre

premiu: un abonament pe tot anul la revista Zeppelin

ddl: vineri, 23 martie, ora 14:00

Va era dor de un concurs Zeppelin, nu-i asa? Si noua! Ne intrebam prin redactie cum ne-ati putea surprinde daca v-am invita sa fotografiati 3 obiecte negre. Da, asta-i tema! 

[Detalii]

Concurs #6 Zeppelin / O, bloc frumos!

Anul se-apropie de finis iar bilantul se-anunta destul de frumos pentru noi: 100 de editii ale revistei Zeppelin, 35 de Seri Zeppelin, 3 volume Urban Report si o prima editie a Festivalului Zeppelin, care se va incheia in curand. Aproape tot ce ne-am propus ne-a iesit cum nu se poate mai bine, asa ca ne-am gandit sa impartim bucuria asa cum v-am obisnuit, premiindu-l pe cel mai inspirat dintre voi, la o noua editie a concursului foto Zeppelin.

[Detalii]

Concurs #5 Zeppelin / Ce caut eu aici?

Dragi prieteni, dupa cum v-am promis, pentru a cincea editie a concursului nostru de fotografie am pus la bataie un premiu ...electrizant: super-cuptorul AKZM 656 IX Design Fusion, o bijuterie dotata cu al 6-lea simt oferita de partenerii nostri de la Whirlpool. Valoarea premiului e de 2600 de lei.

LATER EDIT: Puteti vedea fotografiile inscrise in competitie pe pagina noastra de Facebook si le puteti vota pe cele preferate pana vineri, 7 octombrie, ora 15:00. Pentru a doua etapa, respectiv cea de jurizare, vor fi alese 5 fotografii de catre public (voturi cu “like”  saptamana curenta), iar alte 5 de redactia Zeppelin.
 

[Detalii]

Concurs #4 Zeppelin / Balcoane inchise

[update] Puteti vedea fotografiile castigatoare aici.

Cu totii le stim – acele modificari, improvizatii, extinderi si interventii arbitrare care schimba dramatic aspectul fatadelor – initial egale si impersonale, acum inzestrate pestrit, dupa ambitia, resursele,  imaginatia si personalitatea locatarilor sai: uneori simple incropeli, stangace sau amuzante, alteori ursuze sau reci ca niste monezi pe ochii repauzatului, alteori zgomotoase, fudule sau kitsch-uri monumentale, balcoanele inchise par astazi regula, pe langa care normalitatea-i o culpa.

Asteptam de la voi fotografii cat mai expresive privind astfel de interventii, modificari unilaterale si improvizatii arbitrare prin care balcoanele unor locuinte au fost inchise. 

[Detalii]

Concurs #3 Zeppelin: Arheologie publicitara

Firme, vitrine, reclame vechi


Pentru ca ne-ati confirmat asteptarile, ba chiar ne-ati surprins cu multe fotografii remarcabile la primele doua editii ale concursului nostru, ne-am gandit sa complicam nitel lucrurile si sa va provocam cu o tema mai de finete: “Arheologie publicitara”.

Aici puteti vedea fotografiile castigatoare.

[Detalii]

Concurs Zeppelin #2 / Orasul bicicletelor

Stiati ca unul din 7 locuitori ai planetei detine o bicicleta?  

Pe scurt: tema celui de-al doilea concurs Zeppelin: Orasul bicicletelor. Asteptam de la voi fotografii cat mai provocatoare privind aceasta relatie, adesea incandescenta, dintre orase si bicle. Si pentru ca ne dorim, nu-i asa, ca Orasul sa fie redaruit pietonilor si bicicletelor, ne-am gandit sa va oferim controlul deplin si asupra acestui concurs: voi veti decide cine va fi castigatorul!

[Detalii]

 

CONCURS: Avem niste carti si vi le dam voua. Dar cum n-avem pentru toti, facem o departajare. E simplu: fa o poza de sus ca si cand ai privi din zeppelin, trimite-o pe emailul nostru (comunicare@zeppelin-magazine.net) si cartea este a ta. 

Nu uita: cu cat mai sus, cu atat mai bine (balcon, cladire inalta, vreun pod etc). In afara de cartea premiu, te califici la a fi publicat, postat si laudat de echipa zeppelin. Gata. Am pornit. Pana pe 29 iunie, adica miercuri seara, primim poze de cat mai de sus de la voi. Pe 30 iunie va zicem cine le-a castigat si facem display cu pozele pe FB si pe site.

CASTIGATORUL SI NOMINALIZATII CONCURSULUI DE FOTOGRAFIE.

[Detalii]